d'Ossekoppen
 
Ossenisse-Zeedorp

Carnaval 2021

Beste mensen,

 

Dat carnaval voor mij anders zou zijn nu ik Prinses der Ossekoppen ben, had ik wel verwacht. Maar dit is wel heel bijzonder. 

Vorig jaar hadden we door het slechte weer veel aangepaste en afgelaste optochten . Gelukkig kon ons eigen carnaval op Snis wel doorgaan. Samen met mijn buurmeisje Thirza als jeugdprinses, heb ik een onvergetelijk weekend beleefd. Vanaf het verhoogde achterdek op onze gepimpte boot hebben we genoten van de vele schitterende loopgroepen en wagens.

En dan nu een volledig afgelast carnaval , voor het eerst in de geschiedenis van de Ossekoppen en hopelijk ook de laatste keer!

 

Omdat we carnaval dit jaar niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan, hebben we een leuke feesttas en een bijpassende krant gemaakt. Het was fijn om te zien dat er zoveel animo is voor de tas!

 

Om de sponsoren van de afgelopen jaren te bedanken hebben zij allemaal een plaatsje gekregen in deze krant, en hopen wij volgend jaar weer een beroep op hen te mogen doen.

 

Laten we ervan uitgaan dat er in 2022 een mooi, leutig, gezellig en gezond Carnaval zal plaatsvinden, samen met alle andere carnavalsverenigingen en iedereen die van een leutig feestje houdt!

 

Namens alle Ossekoppen wens ik jullie veel lees en puzzel plezier en uiteraard een goede gezondheid!

 

Veel liefs 

Ons Natas 

Prinses der Ossekoppen 


Hoe was het ook alweer: het programma van 2020